Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Editura LiterNet  Sageata  Cărţi pentru copii

Versiunea în limba românăEnglish versionVersion françaiseČeský

Sînziana Popescu: Teatru pentru prichindei: mari, mici şi mititei

ISBN: 973-7893-40-9
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Carte de Crăciun
Delia Oprea
Descarcă în format pdfAlte formateCiteşte un fragment
Dragi copii,

A început numărătoarea inversă... orice copil din lume ştie că, la capătul acestei săptămâni, sâmbătă seara, vine Moş Crăciun.

Nu ştiu dacă Moşul aduce cele mai frumoase cadouri, poate peste an sunt şi altele, dar nimic nu se compară cu seara magică, bradul împodobit şi mirosul de cozonaci.

Ei bine, am aflat ceva foarte important: în acest an, Moşul nu vă va cere doar să spuneţi o poezie, ci, este foarte posibil, vă va întreba ce carte aţi citit în ultima vreme.

Ce puteam face altceva noi, cei de la Liternet, decât să vă pregătim cartea pe care să o citiţi?

Descărcaţi repede cărticica noastră şi atunci îi veţi putea spune moşului că aţi citit Teatru pentru prichindei: mari, mici şi mititei de Sînziana Popescu... Sînziana, doar v-o aduceţi aminte, ea v-a mai dăruit o carte de poveşti, pe Andilandi.

De această dată, Sînziana are un cadou special, teatru pentru voi. Două piese de teatru, cu şi despre copii ca voi, pe care să le citiţi înainte de Crăciun sau vă puteţi considera voi înşivă actori şi le puteţi juca cu fraţii sau prietenii, în faţa părinţilor şi bunicilor, adunaţi la brad.

Nu, nu vi le pot povesti, trebuie să le citiţi voi... dar vă pot spune că sunt pline de aventuri năstruşnice, cu toate personajele basmelor voastre, că se zboară între lumi, iar copiii salvează, până la urmă, lumea poveştilor... ce poate fi mai minunat pentru a te pregăti pentru seara de Crăciun.

Iar părinţilor le spunem doar atât: citiţi teatru prichindeilor dumneavoastră, pentru că nu există nimic mai aproape de magie decât lumea aceasta, minunată, pe care Sînziana Popescu o pictează în cuvinte, cu mult talent şi sensibilitate, dar şi cu multă iubire.

Crăciun fericit, vesel şi să ne vedem în anul 2006, cu noi aventuri!
1 comentariu

  • super
    aninomus, 05.06.2012, 02:17

    criminala.....ce tare e.....am ras de m-am tavalit pe jos si nu am terminat......ma duc la culcare sa visez pe alba ca zapada si pe balaur....:))))))....hahaha

Spacer Spacer