Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Editura LiterNet  Sageata  Jurnalistică

Versiunea în limba românăEnglish versionVersion françaiseČeský

Claudia Cîrlig: Mica Londră

ISBN: 973-7893-22-0
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Londra cea cu 13 feţe
Dana Tudor
Descarcă în format pdfAlte formateCiteşte un fragment
Când Claudia mi-a povestit de dorinţa ei de a scrie o carte despre vacanţa petrecută în Londra, sclipirea ochilor şi entuziasmul său mi-au fost suficiente: am fost sigură că avea să fie o carte "vie". Claudia a avut în acel moment rezervat un loc pentru jurnalul său de călătorie pe Eva.ro.

Timp de peste trei luni, la fiecare sfârşit de săptămână, când era publicat pe site un nou capitol din "Mica Londră", cititoarele noastre se pregăteau pentru o... ieşire în week-end, la Londra. De fiecare dată altfel.

Când citeşti "Mica Londră" parcă te şi vezi savurând o cafea în Covent Garden, ascultându-i pe muzicienii cerşetori. Fiecare aventură, fiecare loc îţi provoacă o emoţie, este imposibil să rămâi indiferent.

Eu, una, nu de puţine ori m-am prăpădit de râs sau m-am întristat sau am ridicat din sprâncene, a surprindere. Şi, aşa cum ar spune unul dintre simpaticii londonezi despre care Claudia povesteşte cu un umor deloc British, "Mica Londră" are "the wow effect": "wow, să dansezi în Covent Garden pe Mozart!" sau "wow, să probezi un costum Coco Chanel în faţa unor necunoscuţi în templul cumpărăturilor!".

Dacă nu ai vizitat niciodată Londra, o vei face cu siguranţă acum. Dacă deja cunoşti oraşul, îţi vei aminti de el dintr-o perspectivă nouă. Călătorie sprâncenată!

0 comentarii

Click pentru a mări coperta


ALTE CĂRŢI

Sageata Claudia Cîrlig: The Little London


CATALOG

Sageata Cărţi pentru copii
Sageata Eseu
Sageata Fotografie & Arte plastice
Sageata Jurnalistică
Sageata Palimpsest
Sageata Poezie
Sageata Proză scurtă
Sageata Roman
Sageata Scenarii
Sageata Screensaver
Sageata Teatru


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer