Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Editura LiterNet

Versiunea în limba românăEnglish versionVersion françaiseČeský

CONDIŢII DE UTILIZARE

Pentru a putea citi şi descărca în mod gratuit cărţile în format electronic oferite de Editura LiterNet trebuie să fiţi de acord cu următoarele condiţii de utilizare:

  1. 1. Drepturile de autor pentru textele cărţilor (ca şi asupra elementelor grafice înglobate în acestea) publicate în format electronic de către Editura LiterNet pe acest sit aparţin autorilor lor, cu excepţia cazurilor în care este menţionat în mod expres un alt deţinător. Drepturile de autor pentru versiunea electronică în formatele existente pe sit ale cărţilor aparţin Editurii LiterNet. Pentru orice alte menţiuni de drepturi de autor pe situl Editurii LiterNet consultaţi menţiunile legale ale sitului.

  2. 2. Editura LiterNet vă oferă dreptul neexclusiv şi limitat de a citi, descărca şi stoca pe computerul dumneavoastră cărţile publicate de Editura LiterNet pe Internet, cu condiţia să fiţi de acord cu aceşti termeni de utilizare, să nu schimbaţi sub nici o formă conţinutul cărţilor respective, şi să păstraţi menţiunile drepturilor de autor pe cărţile respective.

  3. 3. Distribuirea cărţii prin intermediul altor situri ca şi modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Editurii LiterNet sînt interzise şi se pedepsesc conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare. Dacă doriţi să promovaţi unele din aceste cărţi prin situl dvs puteţi folosi prezentarea cărţii şi coperta, cu condiţia să puneţi un link direct către pagina respectivei cărţi şi să ne anunţaţi la [email protected] La aceeaşi adresă ne puteţi contacta pentru a vă permite postarea unui fragment din carte (dacă acest lucru este permis de contractul pe care îl avem cu autorul cărţii).

  4. 4. Cărţile publicate de Editura LiterNet vă sunt oferite "ca atare", fără garanţie de orice fel, exprimată sau subînţeleasă, incluzând, dar nefiind limitat la garanţiile comerciale sau legale implicate. Aceste cărţi pot conţine greşeli tehnice sau erori de redactare. Editura LiterNet nu îşi asumă responsabilitatea sau riscul pentru asemenea greşeli sau omiteri în cadrul cărţilor publicate pe acest sit.

  5. 5. În cazul în care nu respectaţi prevederile acestor condiţii de utilizare vă asumaţi responsabilitatea pentru orice consecinţă care ar putea deriva din această nerespectare, incluzând, fără a se limita la, consecinţele legale sau materiale de orice natură.

  6. 6. De asemenea sunteţi de acord să nu implicaţi situl Editurii LiterNet şi realizatorii acestuia în orice acţiune, inclusiv legală, care ar putea rezulta din încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor de autor, a condiţiilor de utilizare, sau a oricărei legi sub orice jurisdicţie.

CĂRŢI ÎN LIMBA

Sageata Română
Sageata Engleză
Sageata Franceză
Sageata Germană
Sageata Maghiară
Sageata Spaniolă
Sageata Cehă


CATALOG

Sageata Cărţi pentru copii
Sageata Eseu
Sageata Fotografie & Arte plastice
Sageata Jurnalistică
Sageata Palimpsest
Sageata Poezie
Sageata Proză scurtă
Sageata Roman
Sageata Scenarii
Sageata Screensaver
Sageata Teatru
Sageata Toate cărţile


RESURSE

Sageata Autori publicaţi
Sageata Condiţii de utilizare


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer