Coperta cărții

Despre carte

Volumul pe care vi-l prezentăm astăzi are o poveste mai specială.

Este un volum de poezie al unei tinere autoare, Ilinca Bernea (Ilinca Mihaela Dobrescu), poezie care face parte dintr-o categorie inventată ad-hoc de mine, dar necesară: versuri care trebuiesc neapărat citite. Vă invit la lectură nu numai în calitate de editor al acestei cărţi, ci, mai ales, ca cititoare care a avut un moment de intensă trăire, moment pe care sper să mi-l împărtăşiţi.

Apoi, Poemele în mi bemol major marchează un început: este prima colaborare a Editurii LiterNet cu equivalences (Olanda) care a realizat versiunea PDF[TeX] a volumului (ediţia a fost îngrijită de către Adrian Rezuş). Vă propunem, ca de obicei, şi versiunile .LIT şi HTML, în condiţiile noastre obişnuite.

Volumul apare în preajma zilei de naştere a autoarei. Printr-o fericită coincidenţă putem folosi acest prilej ca să îi spunem La mulţi ani, Ilinca.

1 comentariu

  • eu
    miranda, 13.04.2010, 05:46

    dupa mult poate prea mult timp, am deschis o carte de poezie. aceasta. si am plans fierbinte ptr ca m-am regasit in multe din cuvintele ei. cred ca n-am mai plans de la magda isanos si maria banus. fost ca o coloana de lumini multicolore sa redescopar poezia. dar acum stiu ce o sa fac. asa cum am ajuns sa fac cu majoritatea lucrurilor din viata mea-am s-o savurez....

Publicitate

Sus